Ce obtii cand combini stiinta medicala si comunicarea creativa? Medic One. Fondata in 1999 de catre medicul Oana Cociasu impreuna cu Veronica Savanciuc si alti parteneri, Medic One este prima si singura agentie full service de publicitate din Romania care isi dedica activitatea exclusiv comunicarii medicale Gunbird 2.

Combinate pentru un rezultat inedit, dar eficace, ingredientele folosite sunt:

Lowe – Medic One face parte din grupul Lowe, fondat in Romania in 1993 천지를 먹다 다운로드. Experimentele din laboratorul grupului au condus rand pe rand la aparitia unor agentii de top din domeniul creatiei – MullenLowe, media – Initiative, BPN, PR – Golin si digital – Profero, oferind “solutii comprimate” pentru toate nevoile de comunicare care apar in evolutia unei companii kyocera. Medic One aduna intr-un singur panaceu intreaga expertiza a grupului Lowe, intrand intr-o noua dimensiune a comunicarii, promovarea 360 fiind inlocuita cu viziunea comunicarii sferice, specializate 스포어 다운로드.

Medic – Medic One este agentia pregatita sa accepte orice provocari din domeniul medical, de la campanii educationale despre o anumita boala, la rebranding de companie/produs, platforme de comunicare digitala / e-learning sau evenimente memorabile pentru doctori Windows 10 education download.

One – Medic One este singura agentie din Romania cu componenta si experienta practica medicala. Oana Cociasu – Managing Partner – este nu numai medic, ci si “doctor in publicitate” si in strategii spring attachments. Medic One diagnosticheaza, prescrie si trateaza din 1999.

Echipa Medic One

Oana Cociașu

Corina Șofariu

Ioana Vulcan

Alexandra Solea

 

 

Oana Cociașu

Managing partner

Combinand medicina cu publicitatea inca din 1999, Oana a acumulat o experienta unica in comunicarea medicala si un portofoliu bogat de solutii creative pentru diversele cerinte ale clientilor pharma 미가엘 찬양 반주기 다운로드. Un membru binecunoscut al comunitatii locale de publicitari, presedinte al RAC (Consiliul Roman pentru Publicitate) din 2013 si detinatoarea unor prestigioase premii ale industriei, Oana a deschis calea dezvoltarii sectorului de Comunicare Medicala pe piata locala, continuand sa fie in avangarda abordarilor inovative din aceasta arie foarte specializata de comunicare Download the blatant singing.

Corina Şofariu

Corina Şofariu

Account Director

Cu peste 14 ani de experienta in comunicarea medicala, Corina a condus majoritatea campaniilor de succes dezvoltate pentru clientii nostri realtek 드라이버 다운로드. Corina este un membru-cheie al echipei Medic One, Account Director si custode al departamentului Client Service. Datorita inaltelor standarde de profesionalism si devotamentului fata de clientii sai, Corina a reusit sa mentina clienti fericiti alaturi de noi timp de peste un deceniu, contribuind la dezvoltarea de campanii care au propulsat branduri renumite pe culmile succesului 롱 리브더 킹 다운로드.


Oana Cociașu
Ioana Vulcan

Ioana Vulcan

Strategy & Research Specialist

Ioana este “Wikipedia” echipei Medic One. Pasiunea pentru cunoastere, research si abordare strategica se impletesc cu cei peste 7 ani de experienta in domeniul publicitatii. Mereu cantarind totul, mereu informata, Ioana este omul care gaseste cel mai potrivit “insight” pentru o campanie de succes in lumea comunicarii pharma.

Corina Şofariu
Alexandra Solea

Alexandra Solea

Account Executive

Combinand pasiunea pentru inovatie cu entuziasmul pentru zona de healthcare, Alexandra priveste fiecare zi ca pe o provocare. Promotoare a digitalizarii comunicarii in pharma, aduce perspective si trenduri globale in proiecte locale de succes.

Ioana Vulcan