Medic One este o agentie all-in-one, ingloband spectrul de servicii oferit de agentiile din Grupul Lowe: creatie, media, digital, PR, BTL si mobile marketing 뮤직 비디오 모음 다운로드. Medic One este o agentie recunoscuta in mediul comunicational si de business din Romania, fiind membru activ al IAA (Intl. Advertising Association), AmCham, UAPR (Romanian Advertising Association) si RAC (Romanian Advertising Council), organizatie al carei Presedinte este, din martie 2013, Oana Cociasu kartrider rush apk 다운로드.

Medic One analizeaza cu atentie fiecare simptom din activitatea de promovare a clientului si ofera o solutie targetata si personalizata, eficientizand astfel procesul elaborat al asamblarii resurselor specializate din mai multe surse / agentii 시네벤치 다운로드.
Servicii

Identitate de brand

Campanii de comunicare

Activitati de PR

Evenimente

Materiale promovare / Standuri

Digital

Identitate de brand

Atunci cand un nou produs prinde viata, are nevoie de atentie si dedicare GED download. Medic One ii ofera energia si prospetimea de care are nevoie, dezvoltandu-i identitatea vizuala si de brand: nume, slogan, key visual, design de ambalaj smartphone hack tool.
Online & Mobile
Campanii de comunicare

Campanii de comunicare

Medic One asigura o vizibilitate puternica pe principalele canale media de interes pentru cei care formeaza targetul produsului, fie ca vorbim de pacienti, doctori, farmacisti sau publicul larg: print (presa laica sau de specialitate/medicala), radio si TV powerpoint 2010 다운로드. La acestea se adauga serviciile de “new media”, modalitati pe promovare pe internet (retele sociale, forumuri, bloguri, site-uri generaliste sau de specialitate) sau pe mobil (formate individualizate pentru mobil sau aplicatii speciale), platforme de e-detailing sau e-learning 발라드 노래 다운로드.
Identitate de brand
Activitati de PR

Activitati de PR

In compozitia campaniei de comunicare intra si relatiile publice, un ingredient din ce in ce mai important si nelipsit din mixul de comunicare in lumea medicala 슈퍼 차이나 다운로드. Serviciile de PR includ: media relations, executive profiling, conferinte de presa, evenimente, media training, comunicare corporatista, proiecte CSR, crisis management, etc Hangul 2010 se download.
Campanii de comunicare
Evenimente

Evenimente

Pentru medicii specialisti sau de familie, pentru farmaciste sau opinion leaders, doctori sau pacienti, pentru viitoarele mame sau pentru cei de varsta a treia, Medic One creaza evenimente memorabile, potrivite oricaror nevoi de comunicare 모바일 티 월드 다운로드. De asmenea, portofoliu nostru include cycle meetings iesite din timpare, lansari de produs de succes, precum si teambuildings inedite. 
Activitati de PR
Materiale promovare / Standuri

Materiale promovare / Standuri

Pentru a sustine activitatea de comunicare, Medic One concepe si produce in laboratorul propriu o gama larga de materiale deosebite, care se remarca in primul rand prin creativitate si inovatie, fie ca vorbim despre materiale de detailing pentru reprezentantii medicali sau de obiecte promotionale pentru profesionisti & evenimente.
Standurile pe care le-am conceput pentru clientii medicali – concepute si gandite alaturi de arhitectii si producatorii din echipa noastra- au reprezentat repere artistice si de atractivitate la congresele medicale la care acestia au participat, datorita structurii customizate si solutiilor inovatoare pe care le-am propus.

Evenimente
Digital

Digital

In spatele oricarei comunicari puternice, exista un site puternic. Medic One poate dezvolta si administra pagini web sau portaluri, pentru o vizibilitate extinsa si un reper autentic in mediul online. In plus, agentia poate asigura si modalitati de promovare inedite si interactive in mediul digital si pe mobil, remarcandu-se prin proiecte curajoase si de impact pentru o industrie aflata inca la inceput din acest punct de vedere.
Materiale promovare / Standuri
Identitate de brand