top of page

Oana Cociasu reprezinta Romania pentru prima data in Comitetul Executiv al ICAS (The International Council of Advertising for Self-Regulation)

Oana-Cociasu.jpg

Bucuresti,
12 mai 2020

Dupa opt ani in calitate de Presedinte al Romanian Advertising Council (RAC), Oana Cociasu devine si unul dintre cei noua membri in Comitetul Executiv al ICAS (The International Council of Advertising Self-Regulation), autoritatea pentru auto-reglementarea industriei de publicitate la nivel global.

ICAS a ales noul Comitet Executiv in 7 mai, iar Oana Cociasu, Presedinte RAC, reprezinta Romania pentru prima oara in cadrul boardului organizatiei mondiale, fiind propusa si aleasa in unanimitate de voturi.

„Sunt onorata sa fac parte dintr-un nucleu de profesionisti care sunt motorul unei organizatii cu o misiune puternica la nivel global – aceea de a asigura un cadru legal, onest si decent in comunicarea comerciala. Totodata, ma bucura faptul ca Romania obtine vizibilitate in cadrul ICAS, dar si la nivel global, in tot ceea ce inseamna auto-reglementare a publicitatii, conturarea de bune practici pentru ca industria sa ramana fair-play si gasirea de solutii pentru noile provocari care apar odata cu evolutia tehnologiei si a comportamentului consumatorilor”, a spus Oana Cociasu, Presedinte RAC si Managing Partner Medic One.

Oana Cociasu va face parte din Comitetul Executiv al ICAS alaturi de reprezentanti ai World Federation of Advertisers si alti top executives in cadrul unor organisme de autoregelementare din US, UK, Australia, America de Sud, Italia, Spania si Franta.

Lansata ca organizatie independenta in octombrie 2016, ICAS este o platforma globala care promoveaza publicitatea responsabila prin auto-reglementare eficienta a comunicarii comerciale, cu ajutorul Codurilor de Bune Practici. ICAS reuneste o retea de organizatii de autoreglementare din Africa, Asia-Pacific, Europa, America de Nord si de Sud, Australia, precum si asociatii globale care reprezinta industria publicitara (World Federation of Advertisers, IAA – International Advertising Association, European Advertising Standards Alliance, European Publishers Council, World Out of Home Organization) si experti in publicitate globala si legislatie de marketing (Global Advertising Lawyers Alliance).

 

***

Despre Medic One

Medic One a fost infiintata in 1999 de Dr. Oana Cociasu, Veronica Savanciuc si alti parteneri, fiind prima agentie full service specializata in marketing si comunicare medicala din Romania. Medic One asigura servicii de consultanta, strategie, creatie si implementare de campanii integrate de comunicare medicala in offline si online, atat pentru piata locala, cat si cea internationala. Campaniile si proiectele agentiei sunt multipremiate national si international, la festivaluri precum EMEA Sabre Awards, EFFIE, IAB Mixx Awards, ADC*Ro, PR Awards si Cristal Festival. Medic One este membra a grupului de comunicare Lowe Group din care mai fac parte Initiative, Mullen, Golin si Profero. Pentru mai multe informatii, vizitati www.medicone.ro.

bottom of page